Opdrachtgevers en referenties

Stichting OrgComm
Platform voor kennisuitwisseling tussen organisatie- en communicatie professionals

The Kgotla Company
Leadership through dialogue

N.V. Liander
Onderdeel Alliander – Aanleg en Aansluitingen

Stichting Stimezo
Abortus Kliniek

N.V. Alliander
Netwerkbedrijf in energie distributie en transitie

Gospel Notes Production / Friendship Gospel Choir
Black American Gospel Choirs

HDtt Communicatieadvies
Communicatieadviesbureau

N.V. Nuon
Energiebedrijf in de voorziening van electriciteit, gas, water en warmte


Stichting OrgComm
Hanna heeft in opdracht van Stichting OrgComm het congres 'Veranderen over de eigen grenzen heen' (op 8 februari 2010) voorbereid en administratief begeleid. In korte tijd heeft zij alle werkzaamheden efficiënt opgepakt. Hanna is organisatorisch een kei en werkt zeer doeltreffend en nauwgezet. We konden alles met een gerust hart aan haar overlaten. Door haar warme persoonlijkheid was het bovendien erg prettig om met haar samen te werken. Daarnaast was ze heel flexibel, zowel in werkuren als tijden, en dacht ze voortdurend mee om het congres tot een succes te maken. Mede dankzij haar is het dat ook geworden!  
Willy Brouwer, Monique Haarhuis, Raymond Schra Bestuur Stichting OrgComm

Naar boven

N.V. Liander
In de zomervakantie heeft Hanna op voortreffelijke wijze onze vaste secretaresse Pietie vervangen. Nagenoeg zonder verdere instructie wist zij de weg te vinden binnen Liander en de afspraken en vergaderingen perfect te laten verlopen. Kortom voor herhaling vatbaar.
Johannes de Haan – Directeur Aansluitingen

Hanna is een gedreven en oprecht betrokken managementassistente. Is goed in staat zich snel in te werken in de materie.
Edwin Groot – Directeur Aanleg

Naar boven

Stichting Stimezo
HLE Capacity heeft in 2008/2009 voor de Stimezo kliniek in Zwolle de procedurehandboeken in samenwerking met de kliniek volledig herzien en up-to-date gemaakt.
Madelon van Ingen Schenau - Directeur

Naar boven

N.V. Alliander
Hanna heeft als personal assistant en project coördinator in de Adviesgroep van Alliander laten zien zich op korte termijn in te kunnen werken en haar werk daadkrachtig en zelfstandig aan te pakken. Door haar ervaring als PA op directieniveau weet ze een goed onderscheid te maken tussen zaken die ze zelf kan oppakken en kwesties waar ruggespraak over gehouden moet worden. Daardoor was ze een belangrijke pijler onder mijn efficiëntie.
Daarnaast heeft Hanna een belangrijke bijdrage geleverd aan de vorming van de AdviesGroep door projectmatig en in samenspraak met de adviseurs de huisvesting en inrichting op zich te nemen.
Verder is Hanna een mensen-mens die haar effectiviteit weet te koppelen aan een goede werksfeer en een opgeruimde, positieve uitstraling.
Rogier Boon - Managing Partner AdviesGroep

Naar boven

Rainbow Gospel Singers
Mei 2009 - Organisatie 6-dgs reis - Cameroon, West Africa (14 leden)

USA Performance Tour 2008 Friendship Gospel Choir
April 2008 - Reiscie 13-dgs koorreis Atlanta/North Carolina (100 leden)
Nadat ik Hanna al jaren kende m.b.t. het zingen bij de koren van het Dutch Combined Mass Choir en The Rainbow Gospel Singers heb ik haar gevraagd om plaats te nemen in de reiscommissie 2008 The U.S.A. tour. Er hadden zich 107 mensen opgegeven om naar het zuiden van The States te gaan voor het geven van concerten, hetgeen een enorme organisatie is. Tijdens de reis heb ik Hanna leren kennen als een geweldige steun, waarbij bleek dat organiseren in haar bloed zit. Daarom heb ik dit voorjaar wederom gevraagd of Hanna mij wilde helpen met de reis naar Kameroen en opnieuw bleek dat ik het zonder Hanna niet had kunnen redden. Naast het talent in het organiseren is ze een opgewekt en positief persoon en zijn er problemen dan weet ze daar altijd weer een oplossing voor te vinden.
Edith Casteleyn – Choir Director Gospel Notes Production

Naar boven

HDtt Communicatieadvies - Nijmegen
Sterk en stralend; professioneel en pro-actief; Aan Hanna kun je als directeur je agenda en je bureauorganisatie met een gerust hart overlaten. Bij haar is het in veilige handen.
Hennie Derks - Directeur

Hanna is niet alleen een geweldig mens, maar vooral de secretaresse die je iedereen toewenst. Met oog voor detail, houdt ze alles scherp in de gaten. Wanorde wordt orde, onrust wordt rust. Met oog voor mensen en hart voor de zaak regelt ze wat er gedaan moet worden. Dienstbaar, vrolijk, accuraat en toegewijd.
Annemiek Bolscher – Directeur/Sr Adviseur

Naar boven

N.V. Nuon – Arnhem
Samen met haar duo-partner is Hanna 2,5 jaar tot zeer grote tevredenheid mijn secretaresse geweest. Zij hebben wat mij betreft voor het eerst bewezen dat het kan: een succesvolle duo-baan als secretaresse. Dat bewijst ook de kwaliteit van Hanna. Samenwerken is dus één van haar kern-kwaliteiten.
Andere sterke punten van Hanna:

•  rust en overzicht bewaren
•  goede contacten met iedereen in haar omgeving
•  orde in de (mijn) chaos creëren
•  en natuurlijk de ‘gewone secretaresse-werkzaamheden' heel goed doen.

Kortom, het was een groot genot om met Hanna samen te werken.
Samengevat zou je kunnen zeggen dat er een heel goede balans was tussen prettig collegiaal samenwerken en (daardoor) goede zakelijk prestaties neerzetten.
Jan Lantink - Directeur HRM Nuon Netwerk Services

Naar boven

 

 
Algemene voorwaarden
Disclaimer